Ga naar de inhoud

Voordelen van een koelcel op maat kopen?

variety-of-drinks-3230214

In veel verschillende branches worden koelcellen gebruikt. Van de grootste koelcellen die er zijn tot kleine units waar bijvoorbeeld groente in bewaard kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuken van een restaurant. Alle ingrediënten die nodig zijn voor het bereiden van gerechten moeten ergens gekoeld worden bewaard. Je ziet dan ook vaak grote koelruimtes met grote deuren waar je vaak gewoon doorheen kunt lopen. Dit is ook wel nodig wanneer er zo veel ingrediënten gekoeld bewaard moeten worden.

Er zijn kwalitatief hoogwaardige koelcellen leverbaar in alle soorten en maten. Het kan zijn dat jij bijvoorbeeld in de keuken van je restaurant maar een aantal vierkante meter beschikbaar hebt voor zo’n koelruimte maar er geen een kunt vinden die aan die maten voldoet. Dat blijft er maar één ding over: een koelcel op maat laten maken. Zo’n op maat gemaakte koelcel wordt gemaakt met makkelijk verwisselbare zogenaamde sandwichpanelen. Daardoor kan er voor iedere ruimte de perfecte koelcel kan worden gemaakt. Er zijn zelfs opties om deze zo te laten maken dat deze in kleine ruimtes en ruimtes met een schuin of laag dak passen. Logisch, want ze worden immers op maat gemaakt.

Ook wordt er bij de productie van koelcellen gedacht aan de aarde. Ze worden energiezuinig mogelijk gemaakt en zijn daarmee zeer duurzaam. Daardoor is niet alleen de lage prijs reden om het te doen, maar ook de onderhouds- en energiekosten van koelcellen zijn redenen om het toch eens te gaan overwegen. Fabrikanten houden nieuwe technieken goed in de gaten en besteden er veel aandacht aan om op die manier voor te zorgen dat de energiekosten beperkt blijven.

Betrouwbaar

Je moet er uit kunnen gaan dat jou op maat gemaakte koelcel, of misschien wel meerdere koelcellen, 24 uur per dag en 7 dagen per week op en top functioneren. Je kunt niet hebben dat de inhoud van de koelcel niet meer te gebruiken is omdat deze onverwachts is gaan stoppen met werken. Om dit te voorkomen is het mogelijk om jouw koel- en/of vriescellen om de zoveel tijd te laten onderhouden door specialisten met veel ervaring. Door dit te doen ben je er niet alleen zeker van dat ze altijd optimaal zullen werken, maar verleng je ook de levensduur.

Wil jij een koelcel kopen? Stel dan van tevoren duidelijk vast wat jouw eisen zijn. Je kunt ook advies krijgen bij het kopen van een koelcel. Hieronder staan 4 voordelen van een koelcel op maat nog een keer voor je op een rijtje:

  • Koelcellen op maat zijn betrouwbaar door de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om deze periodiek te laten nakijken
  • De juiste hulp en het juiste advies wanneer je van plan bent een koelcel te kopen
  • Er wordt altijd nagedacht over nieuwe manieren om de koelcellen nóg duurzamer te maken
  • Zekerheid door dagelijkse service en snelle en professionele hulp bij spoedgevallen

Zoek uit welke koelcel het beste bij jou past en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een koelcel op maat.

Bron: Koelcel Vink

Facebook
Twitter
Pinterest