Ga naar de inhoud

Maak je huis gereed voor de zomer van 2020

Screenshot 2020-04-23 at 17.45.19

Na lang wachten is het vakantieseizoen aangebroken. In de Zomer gaat iedereen op vakantie. De tickets zijn geboekt en de koffers zijn inmiddels ingepakt. Maar heb je al gedacht met wie je jouw huis zal laten? Je huis kan je niet alleen onbeveiligd laten. Het is daarom belangrijk dat je jouw huis voor de zomer gereed maakt, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan. De slotenmaker kan je met het beveiligen van je huis helpen.

Wat moet je doen?

Koop een bewakingssysteem voor thuis.

Huisbeveiligingssystemen zijn absoluut essentieel en er zijn veel opties om uit te kiezen, dus zorg ervoor dat je er een kiest die bij uw huis past. Bij sommige huisbeveiligingssystemen kun je zelfs live video op afstand bekijken vanaf jouw telefoon, zodat je in werkelijkheid kunt zien wat er gebeurt in jouw huis. Kan je het niet zelf installeren? Geen nood, de slotenmaker kan je hiermee helpen. Hun dienstverlening is top, als het om installatiewerkzaamheden gaat. 

Plaats buitenverlichting

Goede buitenverlichting aan jouw deuren en ramen kan inbrekers verlichten en hen stoppen om verder te gaan. Goede verlichting zal ook ervoor zorgen dat buren vreemden voor jouw deur of ramen kunnen herkennen en de politie inschakelen bij vreemde handelingen. Overweeg bewegingssensoren en buitenshuis, vooral bij jouw voordeur en naast het huis.

Vraag om hulp

Zorg ervoor dat een vriend of buurman dingen in de gaten houdt als je de stad uit bent. Als je lampen niet op afstand kunt bedienen, vraag dan iemand die je vertrouwt om verschillende lampen aan en uit te zetten om criminelen van jouw huis te weerhouden. Laat jouw buurtwachtgroep weten dat je weg bent.

Bewaar alle waardevolle spullen in de kluis

Als je weg gaat is het goed om geld, sieraden en andere belangrijke papieren in de kluis te stoppen. Voor het geval dat er wordt ingebroken in jouw huis, zullen de dieven niet bij de echt waardevolle spullen komen.

Maak de deuren en ramen stevig

Vraag de slotenmaker in je buurt om extra beveiliging te zetten voor alle ramen en deuren van huis. Een extra controle over de beveiliging kan de slotenmaker ook voor je doen. Als er wat erbij moet, zal de slotenmaker je adviseren.

Laat een reservesleutel nooit buiten liggen

Als een inbreker denkt dat JE op vakantie bent, zal hij waarschijnlijk eerst naar de reservesleutel zoeken, zodat hij kan instappen zonder iets te breken en de aandacht te trekken. Ze kunnen schuilplaatsen vinden, zoals plekken op jouw veranda, in jouw brievenbus of boven de deurpost.

Conclusie

Het beschermen van je huis is altijd belangrijk en er is geen reden om je zorgen te maken over de beveiliging terwijl je weg bent om te ontspannen. Gebruik deze slimme tactieken en geniet met een gerust hart van jouw tijd weg van huis. De slotenmaker zal een grote hulp zijn, op hun kan je vertrouwen.

Facebook
Twitter
Pinterest