Ga naar de inhoud

Loodgieter met 24 uursservice

Een lekkage is nooit fijn en komt altijd ongelegen. Gelukkig zijn er loodgieters die een 24 uursservice hebben en dus altijd bereikbaar zijn. Met een beetje geluk is hij er vervolgens binnen een half uur zodat de schade beperkt kan blijven.

Service door heel België

Wat je echter niet zo vaak ziet, is dat een loodgieter werkzaam is door het hele land. Meestal is dit per regio en ben je afhankelijk van de loodgieter die op dat moment tijd voor je heeft. Deze loodgieter werkt wél door het hele land. Doordat het team bestaat uit verschillende loodgieters met genoeg ervaring kunnen zij snel ter plekke zijn en het probleem voor je oplossen. Een bijkomend voordeel is ook nog eens dat zij de goedkoopste in België zijn, juist omdat zij door het hele land werken.

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit staat voorop bij deze loodgieter. Door enkel materialen te gebruiken van de beste kwaliteit en elke opdracht professioneel af te handelen zorgt hij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Ook krijg je altijd garantie op de verrichte werkzaamheden en zijn ze pas klaar op het moment dat jij volledig tevreden bent. Dat ze elke moment van de dag bereikbaar zijn helpt hier natuurlijk ook erg aan mee. Dit geldt overigens ook voor alle feestdagen. Inmiddels zijn zij al werkzaam voor meer dan 200 firma’s en zijn er al ruim 10.000 aanvragen gedaan.

Allerlei werkzaamheden

 Een loodgieter beperkt zich natuurlijk niet tot enkel het verhelpen van een lekkage. Hij is namelijk ook gespecialiseerd in cv-ketel installaties, verstoppingen, reparaties en onderhoud aan bijvoorbeeld de afvoer, verwarmingssystemen, koelingssystemen of de leidingen. Hij werkt ook niet alleen voor particulieren maar ook voor vastgoedbeheerders, makelaars, woningbouwverenigingen, gemeentepersoneel en de politie. Dit is mogelijk in zowel de regio Antwerpen als Gent en Brugge.

Facebook
Twitter
Pinterest