Ga naar de inhoud

Een prachtige gietvloer of betonvloer coating in jouw woonkamer!

Ben je je woning aan het herinrichten en worden serieus grote zaken opnieuw aangepakt, dan wil je toch een look creëren waarbij alles netjes bij elkaar past. Leuke accessoires die mooi passen bij de kleur van muren en de vloer die je wilt leggen. Voor het leggen van een mooie vloer kan je kiezen voor een gietvloer die gegoten wordt of een betonvloer coating. 

Wat is een gietvloer? 

Een gietvloer leggen doe je op een ondervloer en deze wordt met de hand gegoten. Hierbij creëer je eigenlijk 1 geheel van vloer en zie je nergens naden. Je krijgt dus een mooie vloer die in 1 geheel overal doorloopt. Dit zorgt voor een strakke, nette en moderne look. Een gietvloer heb je in verschillende kleuren, zodat die perfect samengaat met de rest van het interieur. 

Gietvloer prijzen 

De gietvloer prijzen hangen wel af van een aantal factoren. De ondervloer moet eerst gecontroleerd worden, dus afhankelijk van hoeveel voorbereidingswerken er moeten gedaan worden, heeft dit een effect op de prijs. Bovendien hangt het ervan af hoe groot de vloer is waar gietvloer op moet aangebracht worden en dan ook nog voor welk type je kiest. Met een gietvloer kan je namelijk heel veel kanten uit, ook wat betreft extra’s die dan ook weer meespelen in de prijs. Denk maar aan vloerverwarming of een anti sliplaag. 

Betonvloer coating 

Een praktische vloer met ook nog eens een mooie uitstraling, willen we dat niet allemaal? Wel, dan moet je kiezen voor een betonvloer coating van bijvoorbeeld https://www.betonvloercoating.nl/. De coating wordt gelegd bovenop de betonnen vloer en is in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Het kan in een garage, werkplaats of andere ruimte gelegd worden en is sterk, slijtvast en ondoordringbaar! Een bijkomend voordeel is dat dit een pak goedkoper is dan wanneer je kiest voor een gietvloer.

Facebook
Twitter
Pinterest