Ga naar de inhoud

Fris je trap op met mooie trapbekleding of antislip traptreden

Wanneer je trap er bij de renovatiewerken van een aantal jaren geleden is overgeschoten, dan kan het zijn dat deze na een aantal jaren toch echt wel aan vervanging toe is. Maar is het echt nodig om je trap te gaan vervangen en een nieuwe te laten steken? Nee hoor, even schuren, een nieuw likje verf erop en mooie trapbekleding en een nieuwe, prachtige trap is geboren! 

Trap bekleden 

Trapbekleding kan al heel wat moois doen met een trap die niet meer in perfecte staat is. Next Step kan jou voorzien van prachtige trapbekleding naar wens. Verschillende soorten bekleding is mogelijk en dit ook in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel iets tussen naar jouw wens en smaak. Kies voor een levendige houtstructuur of een trap in betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos wat het wel eens moeilijk kiezen kan maken. Een trap bekleden kan ervoor zorgen dat jij alsnog de trap van jouw dromen in je woning krijgt. 

Anti slip traptreden 

Wanneer je dan toch bezig bent om je trap een nieuwe look te geven, kan je misschien al wat verder in de toekomst denken. Naarmate je ouder wordt, is de kans groter dat je een valongeluk krijgt op de trap. Daarom moet je misschien overwegen om anti slip traptreden te laten installeren. Dit zorgt voor minder valongelukken op de trap. Hoge antislipwaarde wil absoluut niet zeggen dat jouw trap er minder mooi zal uitzien, integendeel. Bij Next Step kan je kiezen voor prachtige trapbekleding, maar toch nog functioneel met anti slip!

Anti slip alternatieven 

Wil je toch niet gaan voor een hele renovatie van je trap dan zijn er ook alternatieven om valongelukken op de trap te vermijden. Denk maar aan anti slip verf of anti slip strips. Het nadeel bij deze alternatieven is dat ze minder duurzaam zijn. Vaak zijn dit tijdelijke oplossingen en moet je na verloop van tijd toch nog overschakelen op een duurzamere methode.

Facebook
Twitter
Pinterest