Ga naar de inhoud

Geef je muren een betonlook met kwaliteitsvolle betonverf!

Wanneer we onze woning een nieuwe inrichting geven, willen we achteraf toch allemaal trots kunnen zijn op wat we ervan gemaakt hebben. Een uniek stuk of een echte eye catcher in onze woning moet toch wel kunnen. In plaats van een prachtig tapijt of een bepaald meubelstuk dat de aandacht trekt, kan je ook kiezen voor een muur in betonlook. Met een laag betonverf op de muur van je living heb je precies een echte beton muur in je woonkamer! 

Muurverf met betonlook 

Niet iedereen heeft in zijn woonkamer of slaapkamer zo maar een beton muur die niet overschilderd is. Wanneer je wel houdt van beton en je graag een unieke muur in je woonkamer wil schilderen, dan kan je overwegen om muurverf met betonlook te gaan gebruiken. Dit is verf, kant en klaar te gebruiken en die geeft je muren een echte betonlook. Het leuke aan deze muurverf met betonlook is, dat ze op alle ondergronden te gebruiken is. 

Betonverf in eigen kleurkeuze

Het kan ook zijn dat je wel ergens in huis een betonmuur hebt, maar dat je die graag wat zou opfrissen. Of misschien heb je een betonnen vloer die er niet meer zo netjes uitziet? Dan kan je kiezen voor een look naar keuze met betonverf. Dit is een soort verf die voornamelijk te gebruiken is op harde oppervlaktes zoals beton en steen. Betonverf is te verkrijgen in allerlei kleuren waardoor je er echt je eigen stijl aan kan geven. Met betonverf geef je je muren en vloeren een niet gelijste betonlook. 

Waarom kiezen voor betonverf of een betonlook? 

Met betonverf of muurverf in een betonlook kan je echt een modern en industrieel interieur ontwerpen. Deze soorten verf zijn kant en klaar, je hoeft er dus niets meer aan te doen alvorens je ze kan gebruiken. Het zorgt voor een karaktervol interieur en je kan er heel wat kanten mee uit. Het is bovendien ook een heel onderhoudsvriendelijke verf en ook nog eens heel duurzaam. Je zal niet snel je vloer of muur opnieuw moeten schilderen na een likje betonverf!

Facebook
Twitter
Pinterest