Ga naar de inhoud

4 voordelen van een Hoeflon C10 mini hijskraan huren

blue-sky-cables-chain-construction-machinery-532079

Bij iedere bouw kan het handig zijn als u zelf tot een mini hijskraan beschikt. Om het toch wel een beetje professioneel aan te pakken, kunt een hoeflon c10 huren. Hiermee kun u zelf verschillende zware onderdelen verplaatsen met professionele spullen. Zo doet u het toch een beetje zelf en krijgt u toch het gevoel dat u professioneel te werk gaat. Daarnaast is het goedkoper om het zelf te doen maar dan heeft u wel de juiste apparatuur nodig.

  1. Compact

Naast de vele mogelijkheden die de hoeflon c10 heeft, is het een vrij eenvoudig apparaat. Als alles wordt opgeklapt is het gehele apparaat hartstikke compact ingepakt. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk vervoert kan worden. Dit is prettig want als u het ergens wilt neerzetten dan is het prettig als u daar ook fatsoenlijk bij kunt komen. Door de compactheid van het apparaat kunt u dit ook doen in de meeste gevallen.

  1. Optie om op afstand te besturen

Deze mini hijskraan kunt u vanaf een afstand besturen. U krijgt er een afstandsbediening bij waarmee u dit kunt doen. Door deze vanaf de grond te besturen kunt u vaak beter kijken of iets wel of niet gaat passen. Er worden regelmatig verkeerde inschattingen gemaakt waardoor niet alles heel blijft. Vaak wordt de kraan dan bestuur vanaf het apparaat zelf. Om alles veiliger te laten verlopen is er dus de mogelijkheid om dit vanaf een controller te bedienen.

  1. U kunt banden breedte aanpassen

Bij dit apparaat is het ook mogelijk om de groottes van de banden aan te passen.  Het voordeel hiervan is dat u eenvoudig bochten kunt maken. Bij verschillende zaken kan het ook lijden tot meer grip. Dit hoeft u niet zelf te doen. U kunt dit van tevoren aangeven bij het bedrijf waar u het huurt. Als u er minder verstand van heeft dan kunt u het beste zo alles laten zoals het is.

  1. Verschillende aandrijving

Als u de mini hijskraan wilt huren, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten. De eerste wordt elektrisch aangedreven. De motor die erin zit is eigenlijk gewoon een accu. Daarnaast kunt u er ook gewoon eentje huren die draait op een echte motor. Deze heeft echte brandstof nodig. 

U kunt zelf kiezen welke beter bij u past. Het kan nog wat verschillen in prijs maar dit zal niet heel veel zijn. Het heeft meer betrekking op de ruimte waar u de hijskraan wilt hebben. Als het ergens binnen is, dan is het niet prettig voor de lucht als hier allemaal brandstof geuren blijven hangen.

Hoe kan ik een Hoeflon C10 huren?

Als u een mini hijskraan wilt huren, dan kunt u online op zoek naar aanbieders. Deze hebben verschillende apparaten staan maar na dit artikel weet u precies wat u moet hebben. Neem contact op met het desbetreffende bedrijf en zij zorgen ervoor dat het apparaat terplekke komt. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aanmelden bij een bedrijf.

Bron: HOVE Kranen

Facebook
Twitter
Pinterest