Ga naar de inhoud

Voor welke klussen kun je een hoeflon inschakelen?

pexels-pixabay-532079

Een klus laten uitvoeren of zelf je klussen klaren? In dit artikel lees je alles over het gebruik en het huren van een hoeflon hijskraan voor jouw klus.

Wat kan de hoeflon allemaal?

HOVE Kranen heeft de hoeflon die perfect geschikt is voor zware klussen die in kleine ruimtes geklaard moeten worden. Wat er ook versleept moet worden, met deze hijskraan kan je alles aan. Denk aan binnenshuis maar ook aan moeilijk bereikbare ruimtes door bijvoorbeeld zwaar terrein. Je kunt verschillende soorten en maten hijskranen huren. Weinig bewegingsruimte? Dan kun je het beste een zeer wendbare minihijskraan gebruiken. Zo kun je ermee door smalle ruimtes en ze tillen tot wel 550 kilo. Je hebt ook andere modellen die tot 4000 kilo kunnen tillen en met 22 meter verlengd kunnen worden om nog hoger te rijken. De minihijskraan kan met een meter worden verlengd, zo kun je alle hoogtes bereiken. Bovendien kan deze hijskraan ook op ruwe en ongelijkmatige ondergronden rijden door de toevoeging van rupsbanden. De hoeflon is voor alle terreinen geschikt.

Voor welke klussen gebruik je de hoeflon?

Lastige ruimte? Schuine hellingen? Gebruik dan een minihijskraan. Geen probleem als je bijvoorbeeld in een kelder moet zijn, op een verdiepingsvloer of een dak. Voor de zware klussen op moeilijk te bereiken plaatsen kun je ook een afstandsbediening gebruiken zodat je de hijskraan kunt besturen. Denk aan het omhoog hijsen van materialen in onhandige hoeken of bochten. De hijskraan kan tot zo’n 1,1 kilometer per uur vooruit. Je kunt de hijskraan precies neerzetten waar je hem nodig hebt. De Van Hove hijskraan is ook verstelbaar. Daarnaast kun je een extra accessoire toevoegen waardoor de hijskraan tot met 22 meter wordt verlengd.

Zelf uitvoeren of laten uitvoeren door een specialist?

Ga je voor een vakman of ben je dat zelf? Met de afstandsbediening kun je precies de status van de machine zien tijdens het bedienen van de hijskraan. Ook kun je de hijskranen zelf verstellen. De rupsbanden zijn ook verstelbaar waardoor je de machine in moeilijk toegankelijke ruimtes kunt plaatsen. Je kunt zowel een elektrische kraan als een op brandstof huren. Je krijgt bij het huren van de hijskraan uitgebreide uitleg zodat je zelf aan de slag kunt, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor hulp. Steek je handen maar uit de mouwen! Maar voor het bedienen van zo’n apparaat en de grote gewichten wil je misschien toch meer kennis en kunde in huis. Dan kun je natuurlijk kiezen voor het inhuren van een vakman, deze voert gegarandeerd vakkundig al je projecten uit.

De C1 is een kleine krachtpatser

Op zoek naar de kleinste machine? Dan is de C1 wat voor jou. Deze kleine krachtpatser uit de minikranen serie wurmt zich in alle onmogelijke plekken. Een ruimte met beperkte toegang? Geen probleem, deze hijskraan is gebouwd om behendig te hijsen. Hij tilt tot 550 kilo en heeft een accuaandrijving. Dit geeft dus optimale veiligheid op de werkvloer.

Facebook
Twitter
Pinterest