Ga naar de inhoud

Waarom zie je heftrucks zo vaak in de logistiek?

pexels-photo-1267337

Lees hier alles over voordelige vorkheftrucks van de discounter. Sommige heftrucks zijn van gerenommeerde merken zoals  Still, Toyota, en Caterpillar. Daartussen zitten goede occasions tegen een aantrekkelijke prijs omdat deze bij een ander bedrijf al wat afschrijving hebben gehad. Vooral als je een start-up bent is kiezen voor gebruikt aantrekkelijk want dan is de investering niet zo groot. Desalniettemin heb je een betrouwbare heftruck waarmee je kan laden en lossen, niet voor niets zie je heftrucks zo vaak in de logistiek. Lees verder over wat er nog meer leverbaar is dan vorkheftrucks.

Bezorgen door heel Nederland en België

Naast vorkheftrucks heb je ook goede adressen voor reachtrucks, palletwagens, en stapelaars. Al deze machines bezorgen ze door heel Nederland en België. Naast de elektrische machines zijn diesels en heftrucks op LPG nog steeds leverbaar. In alles is de keuze nieuw en gebruikt, echter met occasions moet je echt toeslaan. Het heeft iets van weg is weg, en als het verkocht is moet je wellicht wachten totdat er weer een machine staat die je kunt gebruiken. De site is transparant, de prijzen staan erbij. Dit geldt ook voor eventueel een andere accu, of extra werklampen. Een voorbeeld van een goede occasion is de Toyota 02-7FGF30 ROHA 3559 op LPG. Voor de scherpe prijs van €8500 kun jij die op je terrein hebben. Omdat het een verbrandingsmotor heeft is het wel een heftruck voor buiten. Daarentegen kan een heftruck met een verbrandingsmotor vol continue werken. Een elektrische valt immers wat uren per dag uit omdat deze moet opladen.

 Functioneel, duurzaam, en bedrijfszekerAlle machines staan waarvoor ze moeten staan. Met een heftruck op diesel continue vrachtwagens laden en lossen is geen probleem evenals met een elektrisch vorkheftruck in een bedrijfshal werkzaamheden verrichten. Alle machines doen wat ze beloven, niet voor niets zie je heftrucks zo vaak in de logistiek. De heftruckdiscounter levert dan ook heftrucks, palletwagens, stapelaars, en andere machines met alle garanties. Vele tevreden klanten gingen je ook voor, en werken nog met een machine die jaren terug gekocht is. Als extra factor worden de machines ook nagezien op veiligheid. Ondanks de vele voorzorgsmaatregelen komen ongevallen nog voor, maar niet of zeer zelden door ondeugdelijkheid van de machine, en zeker niet als deze net gekocht is. Gebruikt is nooit versleten, en zeker niet onveilig. Een gebruikte vorkheftruck heeft enkel elders wat afschrijving gehad waardoor jij tegen een minimale investering goed materiaal kan aanschaffen. Het enige wat nog echt belangrijk is zijn zaken zoals goed onderhoud en de deskundigheid van de chauffeur. Al is de heftruck van nog zo’n goed merk, het moet onderhouden worden, en de chauffeur dient goed opgeleid te zijn. Met alles tezamen zal het bedrijfsmiddel lang meegaan en zullen er geen ongevallen gebeuren. Een heftruck is handig, daarom zie je die zo vaak in de logistiek. Bekijk de gebruikte heftrucks, reachtrucks, en stapelaars bij de discounter. Bekijk de lage prijzen, bijvoorbeeld van een accu, en doe je voordeel.

Facebook
Twitter
Pinterest