Ga naar de inhoud

Wil je een bedrijfsvloer leggen, let vooral hier op

pexels-laura-tancredi-7078907

Je hebt ruimte nodig op kantoor of in je opslag, dus je wilt een Mezzanine vloer leggen. Een Mezzanine vloer is een vloer die in een meestal loze ruimte wordt gezet. Het is een vloer die op een stalen constructie staat en een extra vloer in de ruimte toevoegt. Deze extra vloer te te betreden met een trap. Waar moet je dan op letten? In dit artikel bespreek ik een paar van de belangrijkste punten waar je op moet letten als je meer kantoor of opslagruimte wil maken met een Mezzanine vloer.

De trap vrijhouden

De trap naar een tussenverdieping vrij houden van obstructies en rommel is belangrijk om uw werknemers de trap veilig te laten nemen. U kunt ook extra valbeveiliging installeren voor uw mezzanine vloer. Een mezzanine vloer, die ook als open vloer wordt bekend, bestaat uit een vloer en een plafond. De trap die je gebruikt om naar de bovenliggende vloer te komen, kan worden afgesloten, als een deurkader, om toegang, veiligheid, of privacy toe te voegen. Maar let dan wel op dat je eventuele vluchtroutes veilig houdt. De meeste mezzanine vloeren zijn gemaakt van metaal, met daarop een vloer naar keuze. Dit kan dus allerlei materiaal zijn. Klik hier voor meer tips en tricks over dit soort vloeren of voor vragen over onderhoud of allerlei andere tips. 

Niet te zwaar belasten

Zorg ervoor dat aan alle belastingseisen voor uw mezzanine vloer wordt voldaan. Een mezzanine vloer heeft een limiet aan wat het kan houden, dus zorg ervoor dat u deze limiet niet overschrijdt. Zorg ook voor een goede ventilatie in die ruimte, want in een grote open ruimte kunnen schadelijke dampen vrijkomen. Klik hier: Ik raad u aan ook dit artikel te lezen voor een gids die u zou moeten helpen uw kwaliteitswerk thuis te verbeteren. Let op als je kantoorruimte in je opslag wil maken. Klik hier: In deze gevallen kunnen ze werken met veel verschillende soorten verwarmingsapparatuur om ervoor te zorgen dat alle werknemers comfortabel op kantoor zitten. 

Facebook
Twitter
Pinterest